Egen föreningsshop

Tillhör du en förening som vill ha profilerade kläder? Hos oss på YP är det enkelt att få en föreningsshop med er egna kollektion där tryck ingår i priset.

Varje medlem sköter sin egen beställning vilket gör att ingen administration krävs från klubben.

Så här går det till

1. Välj kollektion

Alternativ 1

Ni kan antingen välja kollektion via webshopen genom att lägga en order med de gratis produkter som finns under menyn Kollektion. Då vet vi vilka produkter ni vill ha prisinformation på. Var noga med att välja rätt färg på produkten/erna. Ange rabattkoden frifrakt för att ta bort fraktavgiften.

OBS! Inga produkter kommer att skickas ut utan endast ett prisförslag på valda produkter.

Alternativ 2

Om ni vill kan ni självklart komma till de butiker som har föreningskonceptet för att välja ut er kollektion i samråd med en säljare.

2. Placeringa av tryck
När vi fått in er order kontaktar vi er för att diskutera vilken logga/loggor ni vill använda och var ni vill att trycket ska placeras.

Namntryck

Vill ni erbjuda era medlemmar att ha sitt namn på plaggen kan de välja till namntyck för 65 kr per plagg. De typsnitt föreningen kan välja ska användas är följande.

typsnitt_namn

3. Kostnadsförslag
Ni får sen ett kostnadsförslag på varje plagg beroende på er loggas utformning och placering.
4. Vi skapar en föreningssida med era produkter
När kostnadsförslaget är godkänt lägger vi upp produkterna på er egna sida.
5. Börja shoppa
Ni får en länk till er egna sida som ni kan dela ut till era medlemmar så de kan börja handla.

Vi gör det enkelt

I ideella föreningar är administrationen ofta ett problem, vi gör det lätt för er att få en snygg och enkel lösning där all administration ligger på oss.

Om ni har ytterligare frågor är ni välkomna att kontakta oss!